DPS i SD rasporedili resore na Cetinju
Foto: Cetinjski list

O gradonačelniku narednih dana

DPS i SD rasporedili resore na Cetinju

Predstavnici Demokratske partije socijalista i Socijaldemokrata potpisali su večeras koalicioni sporazum o formiranju lokalne vlasti na Cetinju.

Sporazum su potpisali predsjednici gradskih odbora partija, Jovan Martinović i Ivan Gazivoda, uz prisustvo koordinatora DPS-a i SD-a za Cetinje.

Detalji o sporazumu nijesu saopšteni, jer niko nije želio da daje zvanične izjave za medije.

Cetinjski list je ranije objavio da je dogovorena konačna raspodjela resora.

Socijaldemokratama će pripasti funkcije zamjenika gradonačelnika, Direkcija za imovinu, Direkcija za investicije, dva sekretarijata – za finansije i kulturu, kao i direktorska mjesta u preduzećima “Vodovod” i Biblioteka “Njegoš”.

Nije odlučeno ko će biti gradonačelnik Cetinja, već je to pitanje prolongirano za naredne dane.

Opštinski i izvršni odbor DPS-a nijesu prihvatili ostavku dr Milovana Jankovića, a potvrđena je kandidatura Maje Ćetković za novu predsjednicu lokalnog parlamenta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.