Savez za pomirenje: Lideri DF-a nas iskoristili za ostvarivanje svojih ličnih privilegija
Svetislav Perišić

Vrijeme za novi vid političke borbe

Savez za pomirenje: Lideri DF-a nas iskoristili za ostvarivanje svojih ličnih privilegija

Bjelopoljska politička grupacija "Savez za pomirenje" koju čine bivši članovi DF -a koje predvodi nekadašnji predsjednik OO Kneževićevog DNP-a u Bijelom Polju Svetislav Perišić, sigurno će biti dio nove lokalne vlasti u gradu na Limu, saopštili su oni.

"Kao bivši članovi Demokratskog fronta smatramo se izigranim od lidera tog političkog saveza koji su nas kao i lokalne funkcionere u drugim sredinama iskoristili za ostvarivanje svojih ličnih privilegija, te smatramo da je došlo vrijeme za novi vid političke borbe. Prije svega smatramo da srpski narod mora da se integriše u pravni, ekonomski i društveni sistem države Crne Gore i izađe iz političkih rovova u koje su ga uveli neodgovorni lideri opozicije" kazali su iz saveza za pomirenje.

Oni poručuju da su spremni da oko buduće saradnje razgovara sa svim političkim činiocima u gradu bez obzira na dosadašnje razlike, pa će nam biti partneri svi kojima je budućnost Bijelog Polja i bolji život građana na prvom mjestu.

"Mi smatramo da je aktuelni predsjednik Opštine Bijelo Polje Aleksandar Žurić dao značajan doprinos razoju našeg grada, te znajući da je kandidat za novog gradonačelnika Petar Smolović jedan od najboljih bjelopoljskih ekonomista očekujemo da će njegovim dolaskom na poziciju prvog čovjeka grada, Bijelo Polje krenuti sa dinamičnijim ekonomskim razvojom", zaključili su u saopštenju.

Inače, Savez za pomirenje otvorio je danas kancelariju u ulici Radomira Medojevića u Bijelom Polju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.