Otac slučajno usmrtio trogodišnjeg sina
Ilustracija

Nezamapćena tragedija

Otac slučajno usmrtio trogodišnjeg sina

Ne­za­pam­će­na tra­ge­di­ja do­go­di­la se ju­če u Da­ni­lov­gr­adu, gdje je Ivan Gar­da­še­vić auto­mo­bi­lom usmr­tio tro­go­di­šnjeg si­na D.G.

Ne­sre­ća se do­go­di­la oko 16 ča­so­va u dvo­ri­štu nji­ho­ve po­ro­dič­ne ku­će u mje­stu Or­ja Lu­ka.

Ka­ko Dan sa­zna­je iz po­li­ci­je, Gar­da­še­vić je ušao u auto­mo­bil i kre­nuo u ri­kverc ka­ko bi iza­šao iz dvo­ri­šta. Me­đu­tim, nje­gov sin je u tom tre­nut­ku pri­tr­čao vo­zi­lu, ali ga ne­sreć­ni otac ni­je vidio.

Kre­ću­ći se una­zad vo­zi­lom je uda­rio di­je­te, ko­je je stra­da­lo na li­cu mje­sta. 

Pre­ma ne­zva­nič­nim in­for­ma­ci­ja­ma, tro­go­di­šnji D.G. za­do­bio je po­vre­de gla­ve od ko­jih je od­mah na­stu­pi­la smrt.

Na­kon sa­zna­nja za tragediju, da­ni­lov­grad­skim na­se­ljem Or­ja Lu­ka pro­lo­mi­li su se je­ca­ji i plač, ka­ko čla­no­va po­ro­di­ce stra­da­log dje­ča­ka, ta­ko i nji­ho­vih pri­ja­te­lja i kom­ši­ja. Tra­ge­di­ja u ugled­noj po­ro­di­ci Gar­da­še­vić po­go­di­la je mje­šta­ne ko­ji su sa ne­vje­ri­com pri­ma­li vi­jest o tra­gič­noj smr­ti tro­go­di­šnjeg D.G.

Po­li­ci­ja je iza­šla na mje­sto ne­sre­će i oba­vi­la uvi­đaj, kao i nad­le­žni tu­ži­lac, ko­ji je na­re­dio da se oba­vi niz vje­šta­če­nja i is­pi­ti­va­nja ko­jim će se utvr­di­ti svi de­ta­lji ne­sre­će. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.