Dubrovačka županija dala punu podršku HGI

Dubrovačka županija dala punu podršku HGI

Dubrovačka županija daje punu podršku Hrvatskoj građanskoh inicijativi, ocijenjeno je tokom sastanka ministarke u Vladi i predsjednice (HGI) Marija Vučinović, poslanika u Skupštini Crne Gore, Adrijana Vuksanovića i predsjednika Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore Zvonimira Dekovića sa županom Nikolom Dobroslavićem i gradonačelnikom grada Matom Frankovićem.

Kako je saopšteno iz ove partije, tokom sastanka razgovarano je o odnosima Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije sa zajednicama Hrvata u Crnoj Gori.

“Takođe, predstavnici HGI-ja upoznali su sagovornike sa položajem Hrvata u Crnoj Gori, kao i djelovanju jedine legitimne političke partije hrvatskog naroda u zemlji”, kaže se u saopštenju.

Župan Dobroslavić i gradonačelnik Franković istakli su značaj i ulogu HGI-ja u građenju kvalitetnih dobrosusjedskih odnosa između dvije države i dali punu podršku  HGI-ju u daljem djelovanju usmjerenom ka još kvalitetnijem životu hrvatskog naroda u Crnoj Gori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.