Maja Ćetković predložena za predsjednicu Skupštine Prijestonice
Skupština CG

Ako OO podrži prijedlog sjutra glasanje

Maja Ćetković predložena za predsjednicu Skupštine Prijestonice

Izvršni odbor Demokratske partije socijalista predložio je na današnjoj sjednici Maju Ćetković za poziciju predsjednice Skupštine Prijestonice Cetinje.

Kako saznaje Radio Cetinje, na sjednici koja je i dalje u toku, dogovoreno je da se o tom prijedlogu izjasne članovi opštinskog odbora te stranke, koji će zasijedati tokom dana.

U slučaju da OO podrži pomenutu kandidaturu, o tome će se sjutra izjasniti odbornici na nastavku konstitutivne sjednice Skupštine, zakazanoj za 11 sati.

Ćetković, koja je završila Filozofski fakultet u Beogradu - smjer istorija umjetnosti, do sada je bila angažovana u Upravi za zaštitu kulturnih dobara, gdje je obavljala dužnost pomoćnice direktorice Sekrora za uspostavljanje zaštite kulturnih dobara. Prije toga, bila je na funkciji sekretarke Sekretarijata za kulturu u gradskoj upravi.

Nakon posljednjih lokalnih izbora, prvi put je postala odbornica u gradskom parlamentu.

Dužnost predsjednika Skupštine prethodno je obavljao Jovan Martinović, i to od 2013. godine.

Inače, na sjednici Izvršnog odbora DPS-a za sada nije bilo riječi o kandidatima za funkciju gradonačelnika.

Radio Cetinje nezvanično saznaje da je radno i kod Socijaldemokrata, gdje pripremaju aneks platforme na kojoj bi mogla počivati buduća lokalna vlast na Cetinju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.