Snimljeno ubistvo takmičarke za miss Gvatemale: Napadač prišao sa leđa(VIDEO)
Foto: Screenshot

Uznemirujuće

Snimljeno ubistvo takmičarke za miss Gvatemale: Napadač prišao sa leđa(VIDEO)

Nadzorne kamere snimile su stravičan trenutak ubistva bivše takmičarke za miss Gvatemale na ulici, a koji se desilo 19. januara.

Roza Otilia Ramirez (32) upucana je u gradu Gvatemali na putu od škole svoje kćerke do svoje kuće 19. januara u 7 sati ujutro. Nadzorne kamere snimile su trenutak u kojem joj je maskirani ubica prišao s leđa i upucao je u glavu, prenosi Index.hr.

Policija je izjavila da je ubica najvjerovatnije neko ko ju je poznavao te smatraju da se radi o zločinu iz strasti, ali još uvijek nema osumnjičenih ni uhapšenih u slučaju.

Državni mediji objavili su snimak nadzornih kamera te poziv policije za pomoć i informacije o brutalnom ubistvu. Gvatemala je jedna od država s najviše nasilja na svijetu te velikim problemima s bandama i korupcijom u policiji.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.