Španija savladala Francusku i plasirala se u finale Evropskog prvenstva
Foto: AA

Španija savladala Francusku i plasirala se u finale Evropskog prvenstva

Rukometaši Španije su u utakmici polufinala Evropskog rukometnog prvenstva u zagrebačkoj Areni savladali selekciju Francuske rezultatom 27:23 te se tako plasirali u finale.

Španija je odlično igrala u prvom poluvremenu koje su riješili u svoju korist sa 15:9 te su već tada imali značajnu prednost protiv favorizovanih Francuza.

Rukometaši Francuske su se u nastavku probudili pa su u jednom momentu stigli i na tri gola zaostatka, ali je Španija ipak do kraja uspjela sačuvati prednost te slaviti sa 27:23.

Najefikasniji u redovima Španaca bio je Sole sa sedam golova, dok je Sorhaindo s pet golova bio najbolji pojedinac kod Francuza.

Španija će u finalu igrati protiv pobjednika meča između Danske i Švedske, koji se igra večeras s početkom od 20:30 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.