Pucnjava u centru Amsterdama: Jedna osoba ubijena, dvije ranjene
Foto: Twitter

Grad pod opsadom policije

Pucnjava u centru Amsterdama: Jedna osoba ubijena, dvije ranjene

Holandska policija traga za napadačem koji je u centralnoj ulici Amsterdama hicima iz vatrenog oružja ubio jednu i ranio dvije osobe.

Holandska policija je putem Twittera potvrdila da se pucnjava dogodila u glavnom gradu Holandije, dodajući da su povrijeđeni prebačeni u bolnicu.

"Jedna osoba je poginula, a druge dvije osobe prevezene su u bolnicu. Nije poznato koliko su ozbiljne njihove povrede. Ulice su blokirane, a više informacija podijelićemo kada ih budemo imali", navela je policija.

Pucnjava se desila u jednoj od najprometnijih ulica u centru Amsterdama.

U toku je istraga u vezi s incidentom.

Ubijeni je muškarac, prenose lokalni mediji. 

Centar Amsterdama je pod opsadom policije, ulice su blokirane, a ekipe Hitne pomoći su na mjestu pucnjave. 

Mediji prenose izjave očevidaca u kojima se navodi da je bilo nekoliko napadača sa fantomkama, koji su pobjegli nakon pucnjave. Pišu i da je ubijen tinejdžer. Policija još uvijek nije saopštila starost žrtve. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.