DPS Berane: Demokrate se preporučuju
DPS

DPS Berane: Demokrate se preporučuju " Truloj koaliciji" napadajući DPS

"Razumijemo Demokrate da im je lakše u Beranama da se bave DPS koja je u opoziciji već četiri godine, nego svojom političkom braćom i očevima, koji predstavljaju najgoru vlast koju je ovaj grad imao", navodi se u saopštenju beranskog DPS-a.

"Da ih sa SNP i DF-om ne vezuje zajednički staž, porijeklo i ucjenjivačke koalicije od kojih im zavise privilegije u tri opštine,  primijetili bi da je nezaposlenost za vrijeme vlasti DPS u ovom gradu bila znatno niža nego sad, kao i da njihova politička braća u koaliciji „Zdravo Berane“, za ove četiri godine nijesu ništa uradila kako bi otvorila nova radna mjesta, pokrenula investicije i zaposlila ljude. Osim ako se u to ne računa onih 300 rođaka i prijatelja koje su ugurali u opštinske službe.

Da ne spominjemo to da o socijali pričaju pripadnici stranke čiji poslanici kroz plate i naknade skoro milion evra uzeše od građana za nula radnih sati", kažu iz DPS-a Berane.

Prema njihovim riječima jasno je zašto "Demagozi brane Trulu koaliciju i primitivno napadaju Demokratsku partiju socijalista".

"Kao sigurni gubitnici na izborima, nadaju se da bi ih DF mogao uzeti u svoje naručje i onda svi tako zajedno da pokušaju da naprave vlast. Uzalud se ponižavate i štitite one koji su vas i vašeg lidera vrijeđali, jer ćete i vi i oni biti nakon 4. februara - ružna prošlost Berana", zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.