Deblji muškarci bolji u krevetu, a evo zašto!
Ilustracija

Istraživanje pokazalo

Deblji muškarci bolji u krevetu, a evo zašto!

Novo istraživanje je dokazalo da muškarci sa većim stomacima su izdržljiviji u krevetu.

Naučnici sa Univerziteta Erciyes u Turskoj su sproveli istraživanje o seksu u kome je učestvovalo 200 muškaraca .

Uporeviši njihov indeks tjelesne mase (BMI) sa seksualnim aktivnostima, oni su došli do nevjerovatnih rezultata koji daju odgovor na pitanje da li su mišićavi ili deblji muškarci bolji u krevetu. 

Studija je otkrila da muškarci koji imaju visok BMI izdrže prosječno 73, minuta u krevetu, dok muškarci normalne težine ili one ispod proseka, izdrže tek oko dva minuta. 

Pa, zašto su deblji muškarci izdržljiviji? 

Stručnjaci objašnjavaju da masnoća na području stomaka imaju veći nivo estrogena pa im samim tim treba više vremena da dožive orgazam. 

Za razliku od njih, muškarci koji redovno vježbaju i imaju isklesane mišiće na stomaku ujedno imaju i manji nivo estrogena zbog čega često imaju problema sa prevremenom ejakulacijom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.