Ubistvo Mandića u Beranama: Više osoba učestvovalo, građani da podijele informacije s policijom
Foto: Screenshot , hapšenje Bojičića

Motiv ubistva nije saopšten

Ubistvo Mandića u Beranama: Više osoba učestvovalo, građani da podijele informacije s policijom

Crnogorska policija uhapsila je juče Nikolu Bojičića (30) osumnjičenog za ubistvo Beranca Danijela Mandića (34).

Kako je kazao rukovodilac Odsjeka za suzbijanje opšteg kriminala, Saša Rakočević ovom ubistvu prethodio je niz krivičnih radnji.

Rakočević je kazao da je Bojičić od ranije poznat policiji po izvršenju nekih krivičnih djela.

Dodaje da osobe za koje istraga sumnja da su povezane sa ovim ubistvom, imaju kontakte sa pripadnicima kriminalnih grupa na teritoriji Crne Gore.

Rukovodilac za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, Aleksandar Bošković kazao je da postoji sumnja da je u izvršenju ovog ubistva učestvovalo više osoba.

“Oni su počinili veći broj specifičnih radnji. Predpostavljamo da je određeni broj građana uočio te aktivnosti i da raspolažu sa određenim informacijama. Koristim ovu priliku da ih pozovemo da te informacije podjele sa nama, a njihov identitet će biti potpuno zaštićen”, kazao je Bošković.

Zbog rezultata dalje istrage nisu mogle biti saopštene informacije o motivu ubistva Mandića.

Prilikom hapšenja kod Bojičića je pronađeno i oružje, kao i pištolj sa koga su obrušene oznake.

Izvor: CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.