CeMI-jevi posmatrači na svim biračkim mjestima u Ulcinju

CeMI-jevi posmatrači na svim biračkim mjestima u Ulcinju

Centar za monitoring i istraživanje (CeMI) nadgledaće lokalne izbore koji će 4. februara biti održani u Ulcinju i imaće svoje posamatrače na svim biračkim mjestima, saopšteno je iz te organizacije.

Predstavnici CeMI-ja sastali su se danas u Ulcinju sa ambasadorkom Velike Britanije Alison Kemp i tom prilikom je informisali o dosadašnjim rezultatima projekta „Izborni integritet u Crnoj Gori – praćenje lokalnih izbora u Ulcinju, 2018“, kao i planovima za izborni dan.

cemi2

„Svrha projekta je povećanje stepena javnog povjerenja u izborni proces kroz doprinos stvaranja demokratskih uslova za transparentne, slobodne i fer lokalne izbore u Ulcinju, kao i sprječavanje izbornih nepravilnosti tokom izbornog procesa“, kaže se u saopštenju.

Iz CeMI-ja su najavili da će redovno informisati građane o izlaznosti i eventualnim nepravilnostima na biračkim mjestima.

„Nakon zatvaranja biračkih mjesta, CeMI će obavještavati javnost o rezultatima glasanja“, dodaje se u saopštenju

Projekat „Izborni integritet u Crnoj Gori – praćenje lokalnih izbora u Ulcinju, 2018“ CeMI realizuje uz podršku Britanske ambasade.

PR Centar

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.