Susret Markovića i Tilersona: Dobri prijateljski odnosi CG i SAD

Davos

Susret Markovića i Tilersona: Dobri prijateljski odnosi CG i SAD

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković sreo se na marginama Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom.

Kako je saopštila Vladina Služba za odsnose sa javnošću tokom susreta su konstatovani dobri prijateljski odnosi Crne Gore i Sjedinjenih Američkih Država. 

Premijer Marković se sastao i sa predsjednikom Vlade Irske Leom Vardakarom.

Premijer Vardakar je, kako se navodi, rekao da želi Crnu Goru da što prije vidi u EU. 

Prvog dana boravka u Davosu predsjednik Vlade Crne Gore razgovarao je i sa bivšim predsjednikom Vlade Ujedinjenog Kraljevstva Tonijem Blerom na teme Zapanog Balkana i šire. 

GetImage1

Foto:gov.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.