Krapović da kazni Vujovića jer je službenim autom išao na skijanje

DPS traži

Krapović da kazni Vujovića jer je službenim autom išao na skijanje

Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović treba da objasni javnosti na koji način će kazniti Vladimira Vujovića, v.d. direktora JP "Vodovod Budva", koji je službenim vozilom javnog preduzeća, dakle o trošku svih Budvana, otišao na skijanje na Kopaonik, istakli su iz budvanskog DPSa.

Prema navodima medija, Krapović je, umjesto da ovakvo bahato ponašanje osudi, poslao upozorenje svom službeniku da skine tablice jer su ga "špijuni" snimili.

U budvanskom DPSu ovakvo bahato ponašanje Vujovića u najmanju ruku vide kao skandalozno, kao što je, dodaju, krajnje neodgovorno i nemoralno da Krapović o ovoj zloupotrebi ćuti i pokušava da je sakrije.

"S obzirom na to da lokalna vlast u Budvi funkcioniše isključivo zahvaljujući trulim kompromisima i ucjenama, u koaliciji u kojoj se svako odriče svojih temeljnih programskih principa zarad šačice vlasti, jasno je zašto Krapović štiti Vujovića i tako brani njegovu bahatost", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.