Kotor: Gorjela kuća, velika materijalna šteta
Foto:Skala radio

Kotor: Gorjela kuća, velika materijalna šteta

Kotorski vatrogasci, njih deset, sa tri vatrogasna vozila su 25 minuta poslije ponoći izašli na intervenciju u donjegrbaljskom selu Krimovice gdje je gorjela montažna kuća.

Požar je brzo saniran uz pomoć mještana  koji su priskočili u pomoć, pa je šteta ograničena samo na krov montažnog objekta, vlasnika Rajka Krsmanovića, kazao je za Skala radio Maksim Mandić, komandir kotorske Službe zaštite i spašavanja.

Povrijeđenih nije bilo, materijalna šteta jeste velika, ali su ekipe brzo djelovale i ugasile požar, pa Mandić vjeruju da će se šteta brzo sanirati.

Po mišljenju Mandića, uzrok ovog požara je iskra iz kamina koja je zapalila izolaciju koja se nalazila na krovu, prenosi Skala radio.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.