Murinjo produžio ugovor sa Junajtedom
Žoze Murinjo

Murinjo produžio ugovor sa Junajtedom

Fudbalski klub Mančester junajted i trener Žoze Murinjo potpisali su danas novi ugovor do 2020, uz mogućnost da se produži za još jednu godinu.

"Hvala svima u klubu koji su prepozanli moj naporan rad i posvećenost. Oduševljen sam zbog povjerenja koje imam", rekao je Murinjo za sajt kluba i dodao da je veoma ponosan što je trener Junajteda.

Prethodni ugovor 54-godišnjeg trenera iz Portugala je isticao na ljeto 2019.

Murinjo je u maju 2016. imenovan za trenera Mančester junajteda, gdje je zamijenio Luja Van Gala, a u svojoj prvoj sezoni je sa engleskim klubom osvojio Ligu Evrope.

Junajted ove sezone, poslije 24 kola, zauzima drugo mjesto na tabeli Premijer lige sa 53 boda, 12 manje od gradskog rivala Mančester sitija.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.