Čuljković: Kad budemo vlast u Beranama briga o porodici biće prioritet
Vladimir Čuljković

Čuljković: Kad budemo vlast u Beranama briga o porodici biće prioritet

Jedan od prioriteta koalicije DEMOS-SDP Dr Radovan Asanović, kao jednog od temeljnih subjekata buduće vlasti u Beranama, biće briga o najmlađima, saopštio je Vladimir Čuljković, kandidat za odbornika te koalicije.

"Imajući u vidu da je naš grad već godinama suočen sa fenomenom depopulacije,  te da mladi zbog nemogućnosti da ovdje sebi omoguće pristojnu egzistenciju odlaze u na jug države ili u inostranstvo,  poseban izazov u narednom periodu biće da zadržimo one koji se još uvijek nijesu odlučili na takav korak", kazao je Čuljković.

U tom smislu,  poseban akcenat će kako dodaje staviti na poboljšanje kvaliteta i uslova obrazovanja,  "kako bi nakon završetka školovanja mlade generacije imale neophodno znanje da predvode privredni,  kulturni i  sportski razvoj našeg grada".

"Zato smo u našem programu posebno prepoznali potrebu da se mladi obrazuju u skladu sa najsavremenijim standardima i metodologijom koja je usvojena u razvijenim društvima.  Tako ćemo svakom beranskom školarcu omogućiti da na početku školovanja dobije i laptop, u cilju prilagođavanja našeg obrazovnog sistema svjetskim standardima u ovoj oblasti. 

Koalicija DEMOS-SDP dr Radovan Asanović zna da je u obrazovanju ključ uspjeha svakog društva i zato ćemo ovom pitanju posvetiti posebnu i kontinuiranu pažnju", poruluje Čuljković.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.