Baranin divljao na ulcinjskom kružnom toku, podnijeta prekršajna prijava(VIDEO)
Foto: Screenshot

Baranin divljao na ulcinjskom kružnom toku, podnijeta prekršajna prijava(VIDEO)

Ulcinjska policija je preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti identifikovala lice sa snimka koji se pojavio na društvenim mrežama i tom prilikom izdala prekršajni nalog protiv D.M. (23) iz Bara, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

"Naime, službenci OB Ulcinj su, 25.01.2018. godine, postupajući po saznanju da se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem nepoznati vozač upravlja motornim vozilom marke „BMW“, bez registarskih oznaka na kružnom toku u Ulcinju, na regionalnom putu Ulcinj – Ada, prije Novog mosta, preduzeli niz mjere i radnji i protiv D.M. izdali prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici OB  Ulcinj su danas oko 13,30 časova pronašli pmv u naselju Meterizi, kojom prilikom su došli do saznanja da je D.M. upravljao ovim vozilom  24.01.2018. godine oko 14,00 časova kada je počinio prekršaje prikazane na snimku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju koji se izjasnio da u pomenutom događaju nema elemenat bića krivičnog djela.

"Protiv D.M. je podnijet prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima član 320 „upravljanje poslije isteka važenja saobraćajne dozvole“ i član 326  „lice koje u toku vožnje otvara vrata''.

Policijski službenici su oduzeli predmetno vozilo radi vršenja provjere", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.