Pomozimo napuštenim životinjama: Humanitarni Bazar za vikend u Podgorici

Pomozimo napuštenim životinjama: Humanitarni Bazar za vikend u Podgorici

Nevladina organizacija "Prijatelji životinja Podgorica", u saradnji sa tržnim centrom "Bazar" i prijateljima organizacije, organizovaće dvodnevni, drugi po redu "Humanitarni bazar", sa ciljem da se prikupe sredstva za pomoć napuštenim životinjama. Ovaj humanitarni događaj održaće se u subotu i nedjelju, 27. i 28. januara u tržnom centru "Bazar" u bloku 5.

"S obzirom da je prvi "Humanitarni bazar" ispunio očekivanja organizatora i posjetilaca, očekujemo da ovaj, drugi po redu bude u svakom smislu bolji od prvog. Trudićemo se da ovaj događaj preraste u tradiciju, te da postane mjesto okupljanja svih onih koji žele da pomognu napuštenim i bespomoćnim životinjama", naveli su iz Udruženja.

Pozvali su sve sugrađane i posjetioce Podgorice da dođu na ovaj humanitarni događaj i uzmu učešća, kako bi svi mi zajedno pomogli ugroženim napuštenim životinjama. 

"Po veoma pristupačnim cijenama moći ćete da kupite razne stvari.  Biće tu umjetnina, nakita, sportske opreme, sportskih suvenira, hrane za životinje, ali i mnogih drugih stvari. Trudili smo se da obezbijedimo što  raznovrsniju ponudu i u tome smo uspjeli zahvaljujući prijateljima naše organizacije, našim donatorima. Sav novac zarađen od "Humanitarnog bazara" biće usmjeren za pomoć napuštenim životinjama", poručuju Prijatelji životinja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.