Polio  se benzinom, prijeti da će se zapaliti ako ga izvršitelji isele
Foto: Ilustracija

Srbija

Polio se benzinom, prijeti da će se zapaliti ako ga izvršitelji isele

Zoran Ranđelović (56) zabarikadirao se u svom lokalu bijele tehnike u Lebanima,u Jablaničkom okrugu, polio benzinom i prijeti da će se zapaliti.

On prijeti da će se zapaliti u iščekivanju privatnog izvršitelja, koji je najavio da će ga iseliti iako presuda još nije pravosnažna, piše portal Jugmedia.

Kako javlja taj portal, Ranđelovićivih devet radnika sa porodicama, članovi njegove porodice, prijatelji i komšije, napravili su oko te nekadašnje modne kuće živi zid i kažu da neće dozvoliti izvšiteljki Aleksandri Antić da završi "nelegalan posao". 

"Da li su oni svjesni šta čine. Ostavljaju devet porodica bez hljeba. Zoran je častan čovek. Dugo radim kod njega i znam da nikada nikome ne duguje ništa", kaže Slađana Stamenković. 

U Katastru nepokretnosti rečeno je novinarima da se sporni lokal vodi kao "ničiji", iako je nekada pripadao preduzeću u stečju "Radana". 

Privatni izvršitelji najavili su svoj dolazak oko 9 časova, ali još nisu stigli. Policija je prisutna i posmatra sa strane.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.