Zidan o ispadanju iz Kupa kralja: Kriv sam, ovo je moja najgora noć
Zinedine Zidane

Zidan o ispadanju iz Kupa kralja: Kriv sam, ovo je moja najgora noć

-Kriv sam. Preuzimam odgovornost. Bila je to moja najgora noć, rekao je Zinedin Zidan, trener Real Madrida koji je sinoćnjim porazom na svom terenu od Leganesa (1:2) ispao iz daljeg takmičenja Kupa kralja Španije.

Real je eliminisan i pored pobjede u prvom susretu, rezultatom 1:0.

”Poslije prvog meča sve smo imali u svojim rukama, ali smo onda odigrali katastrofalno i zasluženo smo ispali. Ne razumijem šta se dogodilo?! Imao sam nekoliko loših poteza. Bila je ovo teška tableta za progutati. Ipak, moramo naći rješenje kako izaći iz krize. Moramo biti pozitivni i nakon ovoga”, istakao je Zidan, prenosi Anadolija.

Osim eliminacije iz Kupa kralja, Real igra veoma loše i u Primera ligi Španije, gdje je poslije 20 odigranih kola tek na četvrtom mjestu tabele sa čak 19 bodova zaostatka za liderom Barselonom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.