Svađa u ZIKSu zbog tiganja: Napao redara i prijetio policajcima

Svađa u ZIKSu zbog tiganja: Napao redara i prijetio policajcima

Protiv pritvorenika Đorđa Božovića iz Podgorice podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je napao redara istražnog zatvora - potvrđeno je Pobjedi iz izvora bliskih istazi.

Kako saznaje Pobjeda, krivična prijava uslijedila je nakon incidenta koji se protekle sedmice dogodio u istražnom zatvoru, gdje se Božović nalazi po odluci suda, a tereti se da je dio kriminalne organizacije koja je planirala likvidaciju Radojice Zekovića. 

Povod incidenta je bizaran.

Božović je, prema pisanju lista, tražio tiganj od pritvorenika i on mu ga je ostavio ispred sobe kako bi ga on ujutro uzeo. Međutim, jedan od redara, misleći da je u kesi otpad, uzeo je i bacio u smeće. Božović ga je optužio za krađu i prvom prilikom napao. 

On se onda obratio i zatvorskim policajcima i rekao im da zna njihova imena i prezimena i gdje žive, pa ako im se nešto dogodi, treba da znaju da je to od njega. Policajci su pokušali da mu objasne da je pitanju nesporazum i da se ne radi ni o kakvoj zavjeri protiv njega, ali Božović nije prestajao sa prijetnjama.

Protiv Božovića odmah je pokrenuta disciplinska mjera i o svemu je obaviještena danilovgradska policija koja je podnijela krivičnu prijavu.  Prilikom intervencije zatvorskog policajca da spriječi Božovića da ponovo napadne redara kada su se gurali slomili su staklo. Božović je zadobio posjekotinu, zbog čega mu je ukazana ljekarska pomoć.

Događaj su zabilježile nadzorne kamere koje će biti iskorišćene u istražnom postupku. 

Pobjeda/Portal Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.