Binićev sestrić o prijetnjama pjevačici: Napakovali su mi, ne mrzim Cecu i Veljka
Foto: Kurir

Na saslušanju negirao optužbe

Binićev sestrić o prijetnjama pjevačici: Napakovali su mi, ne mrzim Cecu i Veljka

Predrag Kostić iz Kruševca, sestrić bivšeg fudbalera Dragiše Binića, tvrdi da nije preko Fejsbuka iznio uvrede i prijetnje na račun pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i njenog sina Veljka.

Neko je otvorio profil s njegovom slikom i prezimenom Ranković, pokušavajući da mu naudi.

"Nisam spavao cijele noći. Jesam sestrić Dragiše Binića, ali nisam ništa pisao. Bio bih najveći bolesnik da sam tako nešto uradio, Cecu i Veljka ne poznajem, ali nemam ništa protiv njih, a ujaka volim i poštujem", tvrdi za Kurir Binićev sestrić.

On sumnja da dvije osobe, koje je ranije prijavio policiji i protiv njih podnio krivične prijave, na ovaj način pokušavaju da mu se osvete.

"Sve sam rekao i policiji na saslušanju. Objasnio sam im da ja to nisam pisao, kompjuter nemam, niti telefon na kojem bih mogao da ga koristim. Moj mobilni je star 20 godina, a Fejsbuk sam posljednji put koristio u junu", objašnjava Kostić.

Podsjetimo, prijeteća poruka pjevačici i njenom sinu objavljena je na Fejsbuku. Uz fotografiju na kojoj je Ceca sa sinom na pomenu Željku Ražnatoviću Arkanu, s profila sa Kostićevom slikom aludira se na „novo paljenje svijeća“ i ubistvo Veljka.

13860251006ff

"Povedi računa! Veljko neće moći da računa na obezbjeđenje sljedeći put kad krene na Kopaonik, neće moći da ga sačuva", piše u statusu koji se pojavio na internetu, a koji je objavila osoba s fotografijom Binićevog sestrića.

Zbog toga što mu neko smješta, kako tvrdi ovaj Kruševljanin, nije spavao cijele noći, a narušeni su mu i porodični odnosi.

"Živim u maloj sredini, nikad ništa protiv Cece i Veljka ne bih uradio, a kamoli protiv mog ujaka. Pa moj ujak i Ceca su kumovi, a njega poštujem. Da sam tako nešto rekao ili napisao, ne bi mi bio problem da to i kažem, ali nisam. Ne sporim da u mladosti jesam bio problematičan, istina je, ali od ovoga ništa nije tačno", objašnjava Kostić i dodaje:

"Niti ja imam bilo kakvu ekipu, nemam nikoga, niti imam bilo kakve veze s Kopaonikom. A o transferu fudbalera i suđenju ujaku ništa ne znam".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.