Poznatog folk pjevača supruga tukla pred djecom
Al Dino

Poznatog folk pjevača supruga tukla pred djecom

Bosanski folk pjevač Al Dino poznat je po velikom broju svojih emotivnih balada, kao što su "Kopriva i "I sad me po tebi poznaju".

Ipak, brojne detalje iz njegovog privatnog života domaća javnost ne zna, te će mnoge iznenaditi činjenica da se pjevač razveo od supruge Arduane Pribinjom Kurić zbog toga što je trpio fizičko i psihičko nasilje.

"Te večeri sasvim normalno doveo sam sinove Arduani. Naš inače loš odnos je dodatno eskalirao zato što Harun nije želio da ide kod majke. Nakon toga uslijedio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao i u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrijebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: "Ubila me je kao vola u kupusu"", izjavio je svojevremeno Al Dino, dodavši da mu je najteže palo to što su nemilu scenu posmatrali njegovi sinovi, koji su vrištali od plača, prenosi Blic.

2355957314472886987215029199789057474018803n

Kako ističe, svojoj bivšoj supruzi nikada nije uzvratio istom mjerom.

"Nisam odgojen da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše djece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želio da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše djece", objasnio je za medije pjevač.

Al Dino se poslije dvije godine provlačenja po sudovima zvanično razveo, a kap koja je prelila čašu i navela ga na to da stavi tačku na brak jeste saznanje da mu je supruga nevjerna.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.