Hoti: Nema osumnjičenih za ubistvo Ivanovića

A ni informacija

Hoti: Nema osumnjičenih za ubistvo Ivanovića

Zamjenik komandanta kosovske policije u Sjeveroj Mitrovici, Besim Hoti, izjavio je da se u slučaju ubistva srpskog političara Olivera Ivanovića sprovodi intenzivna istraga, ali da u ovom trenutku nema osumnjičenih niti informacija koje bi mogle biti objavljene u javnosti.

Besim Hoti je rekao da u ovoj fazi istrage još ne postoji osoba osumnjičena za to ubistvo, ali da je istraga intenzivna.

"Govorim o dinamici neprekidnog rada, analizi činjenica i dokaza koje su prikupili, uzimanja izjava svjedoka i obrade svih ovih dokaza, inače, nemamo konkretno ime", rekao je Hoti za Radio Slobodna Evropa.

Kosovsko ministarstvo pravde izrazilo je spremnost da sa Beogradom razmjenjuje informacije u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, a Hoti kaže da u ovom trenutku "kosovska policija nema informacija koje bi u ovoj fazi mogle biti objavljene".

Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative SDP, ubijen je 16. januara ispred sjedišta stranke u Sjevernoj Mitrovici. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.