Viktorinin anđeo: Ako PSŽ izgubi nema seksa

Izabel Gulart otkrila intimne detalje

Viktorinin anđeo: Ako PSŽ izgubi nema seksa

Trap je od 2015. godine član Pari Sen Žermena, a, kako Izabel objašnjava, 27-godišnji golman ima energije i poslije treninga.

Poznati brazilski model i jedna od "Viktorijinih anđela" Izabel Gulart otkrila je intimne detalje iz veze sa nJemačkim golmanom Kevinom Trapom.

Trap je od 2015. godine član Pari Sen Žermena, a, kako Izabel objašnjava, 27-godišnji golman ima energije i poslije treninga.

2c7dedbc9adda09b79b9b63acd4a2677

"Vodimo ljubav četiri, pet puta nedjeljno", rekla je Brazilka.

Međutim, njihov seksualni život u velikoj mjeri zavisi od rezultata Pari Sen Žermena.

"Ako izgubi utakmicu, nema ništa od seksa. Mogu da se obučem izazovno, obujem potpetice, ali jednostavno tog dana nema seksa", dodala je Izabel Gulart.

Trap bi uskoro mogao da napusti PSŽ, jer je nezadovoljan minutažom ove sezone, ali iako je uglavnom rezerva, očigledno mu je veoma važan uspjeh ekipe.

Nema sumnje da Izabel spada u najvatrenije navijače Nejmara i drugova...

Kurir.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.