Majka vraćala kredite Miloša Marovića
Miloš Marović

"Kome će ako neće njemu"

Majka vraćala kredite Miloša Marovića

Odbrana Miloša Marovića, sina bivšeg funkiconera DPS-a Svetozara, kazala je danas u podgoričkom Višem sudu da je njegove kredite vraćala njegova majka Đurđina.

Kako su istakli, na razmatranju dokaza povodom oduzimanja Miloševe imovine, važni su i dokazi o porijeklu  imovine njegove majke, piše CdM.

Tužiteljka Lidija Vukčević naglasila je da dokazi koji su razmatrani ne mogu da utvrde porijeklo imovine Miloša i njegove žene Tamare, jer uglavnom govore o imovini njegove majke i njenih roditelja.

Na to je odbrana rekla da je normalno da majka pomaže sinu, “jer kome će ako neće njemu”, i da je zato važan i taj dio.

Tužiteljka je imala primjedbe i na to što u nekim dokumentima nije bilo datuma, te što su na uvid predate kopije a ne originali.

Ona smatra da vještačenje koje je urađeno po privatnom zahtjevu Marovića ne može biti validan dokaz.

Na današnjem ročištu razmatrana je i dokumentacija kojom se tvrdi da su  Tamara i njen brat Ivan Popović sticali prihode od izdavanja stanova i poslovnih prostora, prenosi CdM.

Odbrana je opet predložila da budu saslušani kao svjedoci gosti sa svadbe Miloša i Tamare i sa svadbe Ivana i njegove žene.

Advokat Miloša Marovića predložio je i da bude saslušan nekadašnji direktor odbojkaškog kluba “Budvanska rivijera”, u kojem je on igrao i gdje je, kako tvrdi, zarađivao novac.

CdM

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.