Podgoričanin uhapšen, prijetio nožem i pljačkao kladionice i apoteke
Ilustracija

Podgorica

Podgoričanin uhapšen, prijetio nožem i pljačkao kladionice i apoteke

Službenici CB Podgorice – Jedinice kriminalističke policije za suzbijanje razbojništava su, preduzimajući intenzivne mjere i radnje, rasvijetlili četiri krivična djela razbojništvo i to dva KD razbojništvo na štetu sportske kladionice „Bookmakers“ i po jedno krivično djelo razbojništvo na štetu apoteka „Medeon farm 1“ i „Julia pharm“. Policijski službenici su, 23.januara, lišili slobode V.R.(36) zbog sumnje da je počinio ova krivična djela.

"On je, kako se sumnja, 22.novembra 2017. u večernjim časovima došao maskiran do sportske kladionice „Bookmakers“ u ulici Skopskoj, naselje Masline, prišao naplatnom pultu i uz prijetnju nožem od radnice zahtjevao da mu preda novac, nakon čega je iz fioke otuđio 400 eura. V.R. je napustio kladionicu i udaljio se u nepoznatom pravcu. Nadalje, on je, sumnja se, 06.12.2017,godine oko 19,00 časova, na štetu iste kladionice, maskiran ušao u unutrašnjost kladionice i uz prijetnju nožem od radnice zahtjevao da mu preda novac. Tom prilikom V.R. je, kako se sumnja, otuđio 270 eura nakon čega se udaljio iz kladionice", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Treće krivično djelo razbojništvo V.R. je, kako se sumnja počinio 26.decembra 2017. oko 19.30 časova na štetu  „Medeon farm 1“ u ulici Zetskih Odreda, naselje Masline, na način što je maskiran ušao u unutrašnjost apoteke i uz prijetnju pištoljem od zaposlene tražio da mu preda novac.

"Zaposlena je  iz registar kase izvadila 400 eura i stavila ih na pult, V.R. je, sumnja se, brzim pokretom  uzeo novac i dao se u bjekstvo", saopšteno je iz policije.

V.R. je, kako se sumnja, 12.januara 2017. počinio krivično djelo razbojništvo na štetu apoteke „Julia pharm“ u Maslinama, na način što je maskiran ušao u apoteku i uz prijetnju pištoljem od zaposlenih zahtjevao da mu predaju novac. On je tom prilikom otuđio, sumnja se, novac u iznosu od 835 eura, nakon čega se dao u bjekstvo", kazali su iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se V.R. liši slobode i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu zbog postojana osnovane sumnje da je počinio četiri krivična djela razbojništvo. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.