Sekulić: Krapović pokazao pravo lice
Budva

Sekulić: Krapović pokazao pravo lice

Bivši načelnik Službe obezbjeđenja imovine i lica Opštine Budva Vladimir Sekulić optužio je gradonačelnika Budve Dragana Krapovića da ponovo krši zakon te da Opštini prijeti kazna od deset hiljada eura.

"Danas je tačno mjesec dana od kako je predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović ukinuo Službu obezbjeđenja imovine i lica. Da je ovaj čin bio isključivo političke prirode govori podatak da nema novih lica niti Službe koja je angažovana na pomenutim poslovima. Iako je Služba ukinuta zaposleni i dalje obavljaju iste poslove što je protivzakonito i kažnjivo. Kao bivši načelnik službe uputio sam dopis Krapoviću u kom sam naveo da su kazne za ovo djelo do 10.000 eura, međutim, po starom dobrom običaju, on na to ne odgovora“, naveo je Skulić u saopštenju upućenom medijima.

Prema njegovim riječima umjesto da rasporedi zaposlene iz Službe, Krapović je pošao na odmor, čime je pokazao da ga ne zanimaju ni zaposleni sa kojima se politički obračunao niti sama Opština.

"U prilog svemu rečenom govori i podatak da je meni kao načelniku uručeno rješenje o prestanku mandata 4. januara, kao razlog je naveden „prestanak rada službe“, a Služba i dalje radi.Osim Krpoviću, dopis o nastaloj situaciji uputio sam i MUP-u CG, direkciji za nadzor u oblasti zaštite lica i imovine i detektivske djeltnosti. Pitam Krapovića da li su ovo ona njegova predizborna obećanja, pitam i njegove ostale koalicione partnere da li će i dalje da žmure na sve ovo što se dogadja i da li će dozovoliti nastavak političkog progona neistomišljenika?“, zaključio je Sekulić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.