Poznati fudbaler se ubio ispred šoping centra
Foto: Kurir

Šok u regionu

Poznati fudbaler se ubio ispred šoping centra

Bojan Perić, jedan od poznatijih igrača futsala u Srbiji, ubio se na parkingu ispred šoping centra u Novom Beogradu.

Kako piše Kurir, taj je 36-godišnjak oduzeo sebi život zbog dugova, a ubio se lovačkom puškom. Slučajni prolaznici zatekli su stravičan prizor na praznom parkingu. 

"Nije bilo svjedoka, a taj dio parkinga kamere ne pokrivaju. Očito je da se spremao za ovaj potez, izabrao je taj parking i vrijeme kada je prazan", otkriva izvor tom portalu.

Uspješnu karijeru završio je prije nekoliko godina u klubu u Novoj Pazovi, a iza sebe je ostavio suprugu i kćerku od šest godina.

Bojan je inače bio prijatelj s brojnim srpskim fudbalerima, pa i reprezentativcima Srbije. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.