Uvukli ga u kombi i zlostavljali
foto: ilustracija

Foča

Uvukli ga u kombi i zlostavljali

Devetnaestogodišnji Fočak M.B. prijavio je trojicu sugrađana da su ga uvukli u kombi, a zatim dva sata maltretirali, te da je tokom ovog napada povrijeđen.

Da su nad njim trenirali strogoću prijavio je dvadesetčetvorogodišnjeg Nikolu Vasiljevića, te dvije godine mlađe Gorana Miletića i Momčila Danilovića.

Devetnaestogodišnjak je naveo da se tortura odigrala pod okriljem noći, i to 20. januara, te da je počela u 1.30, a da je okončana u 3.30.

"Naveo je da su ga, protiv njegove volje, uveli u kombi folksvagen, kojim je upravljao D.M., te prema njemu bili nasilni, i maltretirali ga, ali i da su mu nanijeli povrede", saopšteno je Nezavisnim novinama iz fočanske policije.

Mladom Fočaku je, potom ukazana ljekarska pomoć u fočanskoj bolnici, a ljekari su utvrdili da ima više ugriza.

"Jedan od trojice mladića je osumnjičen da je tog mladića ugrizao i za uho", pojašnjava izvor blizak policiji.

Policija utvrđuje motive ove nesvakidašnje prijave.

"Sigurno su u pitanju neki odranije neraščišćeni računi. Štaviše, mladić koji je žrtva torture tvrdi da su mu trojica sugrađana i prijetila. Svi ti detalji biće utvrđeni istragom", napominje izvor.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su od trojice osumnjičenih dvojica odranije poznata policiji.

Iz policije su, s druge strane, danas saopštili da je o svemu obaviješten dežurni okružni tužilac.

"Policajci su brzim i efikasnim radom  na terenu pronašli i uhapsili osumnjičene, nakon čega su oni bili na krim-obradi", navodi se u saopštenju iz PU Foča.

Uhapšeni trojac je poslije ispitivanja pušten. Protiv njih slijedi podnošenje izvještaja tužilaštvu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.