Demokrate: Apsurdno je da govorite o bezakonju Opštine
Demokrate

Poručile DPS-u

Demokrate: Apsurdno je da govorite o bezakonju Opštine

Hercegnovski odbor Demokrata saopštio je da o radu i rezultatima hercegnovskog odbora DPS-a najbolje govori to što su im građani Herceg Novog prošle godine uskratili poverenje.

Oni su reagovali na saopštenje DPS-a u kojem je rečeno da "Demagozi nemaju problem sa DPS-om, nego sa činjenicama."

"Na neviđeni primitivizam kojim odišu redovi posljednjih saopštenja DPS-a, od čije terminologije zazire svaki normalan, vaspitan i iole kulturan čovjek, mi odgovaramo činjenicama. O vašem radu i rezultatima istih najbolje govori to što su vam građani Herceg Novog prošle godinu dana uskratili poverenje. Za razliku od vas, Demokrate su znale da cijene ukazano povjerenje, i da domaćinskim pristupom rade isključivo za račun građana i u javnom interesu", navodi se u saopštenju Demokrata.

U saopštenju su Demokrate kazale da "za svega pola godine uspjeli smo da u Herceg Novom vlast učinimo najstabilnijom vlašću koju je Herceg Novi imao u poslednjih dvadeset godina i da već vratimo više od trećinu duga od 6 miliona eura koji nam je ostavio DPS."

"Apsurdno je da vi govorite o bezakonju Opštine, a Upravna inspekcija Ministarstva javne uprave je samo u periodu od 1. januara do 10. juna u osam opština u kojima DPS vrši vlast ustanovila 28 nezakonitosti. I to u vidu nezakonitih imenovanja, nezakonito raspisanih konkursa, ćutanja administracije, itd. Panika je u redovima DPS-a zato što su svi građani Novog svjedoci da je posao oko led rasvjete namješten na štetu upravo njih samih, pa sad krivci iz DPS-a pokušavaju da se vade i prebacuju odgovornost na novu vlast. Nisu Novljani zaboravili ni namještanje i kupovanje stana na račun građana načelniku policije, kumu odbornika, bivšeg predsjednika Skupštine. Ništa bolje po grad i Novljane nisu bile ni ostale kumovske relacije Đukanović, Brković, Ban, koje su uništile privredu Herceg Novog. Nakon svega ovoga, znamo da vam nije lako, jer smo vam razotkrili skrivene prevarne namjere koje bi sigurno prošle da ste još dvije godine ostali na vlasti. Razumijemo i razloge za vašu potrebu da nas zasipate primitivizmom po principu „kad nema argumenata, onda protivnik vrijeđa“. Toliko ste sposobni i iskusni da smo vas mi mlađi od vas punih 30 godina doveli do nivoa da vam se svi smiju pljuvačinama i gadostima kojima zasipate javnost. A, kako i neće kad vas toliko nerviramo da Demokrate i predsjednika Demokrata pomenete 60 puta u jednoj minuti. Tek ćete nas pominjati", navodi se u saopštenju Demokrata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.