Tragedija u Kolašinu: Budvanin preminuo nakon teške povrede
Ilustracija

Na ski stazi

Tragedija u Kolašinu: Budvanin preminuo nakon teške povrede

Budvanin Petar Lučić preminuo je u Kliničkom centru od posljedica povreda zadobijenih na padinama Bjelasice kod Kolašina.

Lučić je poginuo na lokaciji Krivi do. 

Spasioci su brzo stigli do mjesta tragedije, brzo ga pronašli u snijegu i počeli sa reanimacijom.

„Za samo 22 minuta smo sa sankama stigli do rejona Krivog dola i sondom smo ga za minut i po locirali. Izvadili smo ga iz sniježne lavine, počeli reanimaciju. Ubrzo je stigao i helikopter i Lučić je prebačen u Klinički centar...“, kazao je jedan od spasilaca Željko Pejović.

Budvanin je, kako pričaju njegovi prijatelji u Kolašinu, bio veliki zaljubljenik planine i ekstremnih sportova.

Kažu da je do sada više puta obilazio Bjelasicu, koju je dobro poznavao, na motornim sankama. 

Iz kolašinskog Ski centra demantovali su da je Budvanin nastradao na stazama tog skijališta.

Kako kažu, nesreća se desila dok je vozio motorne sanke 2, 5 km od skijaških staza i na njega se, prema nezvaničnim informacijama, obrušila lavina.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.