Marković sa predstavnima 32Group: Zainteresovani za investicije u turizam
Foto: Gov.me

I organizaciju velikih sportskih manifestacija u CG

Marković sa predstavnima 32Group: Zainteresovani za investicije u turizam

Predsjednik Vlade Duško Marković primio je predstavnike kompanije 32Group na čelu sa predsjednikom i izvršnim direktorom Grupe Madžidom Pišjarom.

Predstavnici kompanije sa sjedištem u Dubaiju, koja se sa svojim podružnicama na četiri kontinenta bavi, između ostalog, razvojem prostora, poljoprivredom, upravljanjem investicijama i poslovnim menadžmentom, izrazili su interesovanje za poslovanje u Crnoj Gori.

Premijer je upoznao sagovornike sa političkom i ekonomskom situacijom u našoj zemlji, sa izuzetnim rezultatima na vanjskopolitičkom i ekonomskom planu i sa našim političkim prioritetima. Marković je rekao da je jedna od strateških politika Vlade unapređenje investicionog ambijenta i da su u tom smislu vrata otvorena za investitore od kojih ne očekujemo samo novac već i prenošenje u Crnu Goru iskustava u poslovanju i upravljanju.

32Group je izrazila posebno interesovanje za investicije u turizam i to u području Ulcinja gdje odmah želi da preuzme određene turističke objekte, kao i za investicije i poljoprivredu širom Crne Gore. Na sastanku je 32Group izrazila spremnost da organizuje u Crnoj Gori sportske manifestacije najvišeg ranga i iskazala zainteresovanost za valorozaciju aerodroma u Podgorici i Tivtu.

Sastanku je prisustvovao i predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.