Počinje realizacija projekta
Centar za javne politike

Poboljšati i unaprijediti rad krovne omladinske organizacije u CG

Počinje realizacija projekta "Jačanje aktivizma omladinskih organizacija"

Centar za javne politike (CPP) počinje sa realizacijom projekta pod nazivom "Jačanje aktivizma omladinskih organizacija" za koji je finansijska podrška obezbijeđena od strane Fonda za aktivno građanstvo.

"Polazeći od evidentne potrebe da se nevladine organizacije u Crnoj Gori, posebno one koje se bave pitanjima mladih identifikuju, uspostave saradnju i dodatno umreže, to smo uvjereni da se o problemu neprepoznavanja krovne omladinske ogranizacije kao takve mora otvoreno razgovarati, dodatno iz razloga što ona postoji", navodi se u saopštenju CPP.

Stoga, osnovni cilj ovog projekta je kako kažu iz ove NVO, poboljšati i unaprijediti rad krovne omladinske organizacije u Crnoj Gori, "kroz pojačanu saradnju organizacija koje se bave pitanjima mladih, u otvorenom dijalogu identifikovati teškoće sa kojima je suočena od svog osnivanja pa do danas, kao i zajednički uočiti  razloge iz kojih nije bila prepoznata na pravi način u društvu kao takva".

"Uvjereni u odličnu saradnju kako sa partnerskim organizacijama, tako i svima koji su pokazali interesovanje za ovaj problem, mišljenja smo da će dijalog i niz projektnih aktivnosti realizovanih u narednom periodu, kao krajnji rezultat imati zajedničke preporuke za unaprijeđenje rada krovne omladinske organizacije, čija implementacija će je učiniti prepoznatom u svom budućem djelovanju", saopšteno je iz  CPP.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.