25. januara mirna protestna šetnja majki
Željka Savković

Ne odustaju od dva zahtjeva

25. januara mirna protestna šetnja majki

Bivše korisnice naknada za majke sa troje i više djece, najavile su mirnu protestnu šetnju za 25 januar.

Predstavnica koordinacionog odbora, Željka Savković pozvala je sve građane, lidere partija i njihovo članstvo, te NVO sektor, da podrže majke u, kako je rekla, odbrani njihovog prava i Ustava.

“Šaljemo jasnu poruku Vladi da nećemo odustati od dva zahjteva - da se vrati doživotno stečeno pravo, kao ni od ostavki zbog toga što ste majke doveli na ulicu i mnoge dječje dlanove ostavili praznim”, navela je Savković, prenosi TVCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.