Smršao 75 kilograma, a poštovao 3 jednostavna pravila
Ilustracija

Dijeta bez gladovanja

Smršao 75 kilograma, a poštovao 3 jednostavna pravila

Poznati engleski kuvar uživao je u prženoj i masnoj hrani, ali nakon što se drastično ugojio, odlučio je da smrša poštujući 3 jednostavna pravila, piše Lepa & srećna.

Mnoge domaćice pokušavaju da izgube višak kilograma, ali obično je baš to što redovno kuvaju za cijelu porodicu prepreka.

Međutim, profesionalni kuvar Tom Keridž pronašao je super trik kako da nastavi da sprema ukusnu hranu i da gubi kilograme.

On se odlučio za dijetu koja sadrži malo ugljenih hidrata i poštovao je 3 pravila: bez tjestenina, bez hljeba i bez pirinča.

Dijeta koje se kuvar pridržavao podsjeća na dopamin dijetu koja sadrži mliječne proizvode, kao što su jogurt, mlijeko, sir, a obavezno je izbaciti alkohol.

Ova dijeta nije restriktivna što se tiče mesa poput govedine, piletine i ćuretine, a preporučuju se riba i jaja. Obavezne namirnice u ovoj dijeti su voće, povrće, crna čokolada, banana i orasi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.