Dara Bubamara uzdrmala javnost: U seksi pozi dečku poslala
Dara Bubamara

17 godina mlađem košarkašu

Dara Bubamara uzdrmala javnost: U seksi pozi dečku poslala "ljubavi, čekam te"

Dara Bubamara baš zna kako da podigne prašinu oko sebe. Svojevremeno se dogodio skandal kada su gole fotografije završile u magazinima, a ona ih je slala fudbaleru.

Ovaj put, u seksi pozi na krevetu Dara poručuje: "Ljubavi, čekam te".

U minijaturnom donjem vešu, Dara je legla i slikala selfi.

dara

Pretpostavlja se da je pjevačica poslala poruku svom dečku, 17 godina mlađem košarkašu Nemanji bezbradici, budući da je slovo N zaokružila u srce. Ovaj put je pazila da mu ne šalje gole fotografije, ali kod pjevačice se nikada ne zna - možda uskoro bude novog skandala.

daraa

Blic

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.