Naoružani razbojnik uz prijetnje uzeo djevojci telefon
Herceg Novi

U Herceg Novom

Naoružani razbojnik uz prijetnje uzeo djevojci telefon

U Ulici Orjenskog bataljona juče tokom poslijepodnevnih časova desilo se razbojništvo, ali povrijeđenih nije bilo.

Oko 19 sati, na stepeništu koje vodi do parkinga Autobuske stanice, za sada nepoznata osoba presrela je i zaustavila djevojku, prenosi Radio Jadran.

Uz prijetnju, najvjerovatnije nožem, jer napadnuta žena nije mogla sa sigurnošću da potvrdi o kom je predmetu riječ, on joj je oduzeo mobilni telefon.

Osim pretrpljenog šoka, djevojka nema nikakvih drugih povreda.

U Centru bezbjednosti su potvrdili da je izviđaj u toku, te da zbog nesmetanog obavljanja postupka nijesu u mogućnosti da daju više detalja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.