Iako je varao u trci za Časni krst i dalje tvrdi da je pobjednik
foto: Kurir

Iako je varao u trci za Časni krst i dalje tvrdi da je pobjednik

Aleksandar Gašić iz Brezovice izjavio je za RTS nakon plivanja za časni krst u Bijeloj Vodi kod Kruševca da je on stigao prvi do krsta.

Podsjećamo, trka je poništena zato što je Gašić do krsta stigao znatno kraćim putem od ostalih učesnika.

Na pitanje novinarke da li je mlađi dječak prvi doplivao do krsta, Gašić je rekao: “Nije, nije doplivao, nije, nije, ja sam doplivao i uzeo krst“.

“Kraćim putem“? 

“Da“, odgovorio je Gašić. 

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako jedan muškarac ne stoji sa ostalima, već na obali rijeke čeka da trka počne. Kada su plivači uskočili u vodu on je takođe počeo da pliva i sa samo nekoliko zamaha stigao prvi do krsta. 

Trka je zbog toga poništena, a nagrada je kasnije dodijeljena prvom plivaču iz grupe, 15-godišnjem Lazaru Krstiću iz Kruševca. 

“Vidio sam da sam vodio i odjednom je neka osoba uzela krst, zbunio sam se, nisam znao šta da radim“, rekao je Krstić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.