BP: Žestok sudar, pet osoba povrijeđeno
Foto:Facebook/Podgorički vremeplov

Saobraćajna nezgoda u Sutivanu

BP: Žestok sudar, pet osoba povrijeđeno

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila u mjestu Sutivan na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje porvijeđeno je pet lica.

Žestok sudar putničkih automobila dogodio se oko 20 časova.

U nezgodi je pet osoba zadobilo lakše tjelesne povrede. Njima je ljekarska pomoć ukazana u bjelopoljskoj bolnici.

-Povrijeđeni su  M.E.(45), S.M.(19), K.E.(20), J.M.(5), K.A.(21), svi iz Bijelog Polja. Njima su konstatovane lakše tjelesne povrede i nakon ukazane ljekarske pomoći otpušteni su na kućno liječenje -  rekao je portalu Kodex dežurni ljekar Duško Miladinović.

269935069584686509678092890144499741277665n

Foto:Facebook

Na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta, automobili su smrskani i prava je sreća da nije bilo ozbiljnijih posledica.

Uzrok nezgode nije poznat, iako se pretpostavlja da je u pitanju neprilagođena brzina, što je na tom dijelu puta čest slučaj.

Zbog uviđaja, saobraćaj je na toj dionici bio u prekidu oko 2 sata i preusmjeravan je alternativnim pravcima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.