Neobičan ljubavni par šokirao Njemačku: Tinejdžerka se udaje  za ujaka
foto: RTL

Neobičan ljubavni par šokirao Njemačku: Tinejdžerka se udaje za ujaka

Kada je u martu 2015. nestala tada 14-godišnja Džozefin P. iz Šildova u njemačkoj pokrajini Brandenburgu, mnogi su posumnjali da je u slučaj uključen i njen ujak 46-godišnji Herit H. prema kojem je gajila "neobične osjećaje".

Zaista, Džozefin i Herit skoro pet sedmica putovali su širom Evrope u plavom VW Camperu, sve dok nisu otkriveni u jednom supermarketu u primorskom gradu Serignana jugu Francuske. 

Džozefin  se vratila roditeljima, činilo se da je afera završena... To se, ipak, nije desilo. Naprotiv. Ovih dana njemačka javnost je šokirana: I tri godine nakon spektakularnog bijega, Džozefin  i Herit žive zajedno kao ljubavni par!

U međuvremenu se Herit razveo od svoje supruge, pa više nema zakonskih prepreka da ozvaniči vezu s Džozefin. Roditelji tinejdžerke pokušali su sve da je razdvoje od ujaka.

Sumnjali su da je Džozefin mentalno bolesna, željeli je smjestiti na psihijatrijsku kliniku. Međutim, sud je potvrdio njenu natprosječnu inteligenciju i asertivnost (vještina da se izbori za svoja prava). 

U intervjuu za njemački RTL Džozefin  je objasnila da je svojevoljno ušla u vezu s ujakom.

"Željela sam prisan kontakt s ujakom. Prema njemu sam razvila osjećaje, nije me izmanipulirao", kaže Džozefin.

Njen ujak kaže da se opirao vezi s djevojčicom jer "nije želio napustiti porodicu". Na kraju je napustio brak i porodicu te počeo život s Džozefin.

"Mi smo stvoreni jedno za drugo. Srećan smo par, najbolji prijatelji, srodne duše. Razumijemo jedno drugo i osjećamo se sjajno", govore u glas Džozefin  i Herit dok javnost s gnušanjem komentariše vezu koja je šokirala Njemačku.

"Za narednu godinu planiramo vjenčanje i odlazak na bračno putovanje na Karibe", rekla je Džozefin RTL-u.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.