Porodici Minić čija je kuća izgorjela u požaru stiže pomoć od Opštine
Kuća Minića izgorjela u požaru

Bijelo Polje

Porodici Minić čija je kuća izgorjela u požaru stiže pomoć od Opštine

Opština Bijelo Polje dodijeliće dvije hiljade eura pomoći porodici Minić iz sela Jablanovo nakon požara u kojem je ostala bez krova nad glavom.

Predstavnici Opštine Bijelo Polje menadžer Fahrudin Begović i direktor Direkcije za izgradnju i investicije Milanko Minić obišli su porodicu Srđana Minića u Jablanovu čija je kuća izgorjela u požaru.

20180116121153

Odlukom predsjednika Opštine, kako je saopšteno, opredijeljena  je pomoć od dvije hiljade eura.

Srđan Minić se zahvalio svima koji su pomogli. Kako je kazao, ubrzo poslije požara ga je pozvao predsjednik Opštine Bijelo Polje Aleksandar Žurić i obećao pomoć koja je sada uslijedila.

-Trenutno sa suprugom i petoro djece stanujem u kući kod majke. Kuća je izgorjela, ali su ostali kameni zidovi u prizemlju, pa ćemo poslije raščišćavanja i kad sakupimo sredstva krenuti u obnovu. Zahvalan sam svima koji nam pomažu da prebrodimo najteže trenutke u životu, kazao je Minić.

Svi koji žele da pomognu ovoj porodici sredstva mogu uplatiti na žiro –račun  535-0400200840400-42 kod Prve banke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.