Kapiten FK Berane pristupio Građanskom pokretu URA
Stefan Kastratović

Kapiten FK Berane pristupio Građanskom pokretu URA

Stefan Kastratović, najmlađi kapiten u istoriji FK Berane podržao je Građanski pokret URA i nalazi se na listi kandidata za odbornike tog pokreta za predstojeće lokalne izbore zakazane za 4. februar.

Kastratović od najmlađih kategorija igra u beranskom klubu, čiji je kapiten već godinu dana, najmlađi u istoriji.

„Sport zahtijeva dosta truda, rada, odricanja. Bavljenje sportom mi je donijelo veliko samopouzdanje i naučilo me disciplini. Grad Berane ima dvije olimpijske medalje ali su uslovi za sport i rekreaciju generalno loši. Kao mlad čovjek i sportista odlučio sam da dam svoj doprinos razvoju sporta u svom gradu. Građanski pokret URA predstavljaju stručni i obrazovni ljudi, koji imaju želju, energiju i znanje da pomognu razvoj grada. Zato sam bezrezervno odlučio da se uključim i dam svoj dopinos napretku Berana“, ističe Kastratović.

On je poručio da se zajednički mora dati aktivan doprinos kako bi se Berane mijenjalo na bolje i kako bi taj grad postao grad za sve!

Stefan Kastratović je rođen 1994. godine u Beranama. Golman je FK Berane gdje je počeo svoje prve fudbalske korake sa sedam godina. Najmlađi je kapiten u istoriji kluba. Trenutno je student menadžmenta u ekonomiji i svoju budućnost čvrsto vezuje za grad Berane.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.