Bečić o ubistvu Ivanovića: Otkrivanje nalogodavaca najveći doprinos miru
Aleksa Bečić

Bečić o ubistvu Ivanovića: Otkrivanje nalogodavaca najveći doprinos miru

Ubistvo opozicionog političara Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici tragična je vijest koja je žalošću pogodila cijeli region, kazao je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić. On je istakao da je hitno otkrivanje počinalaca i nalogodavaca najveći doprinos miru i stabilnosti koje smo svi obavezni da čuvamo.

On je uputio izraze najdubljeg saučešća supruzi i djeci Ivanovića, uz najiskreniju nadu da će nalogodavce, kao i one čija je ruka lišila života Ivanovica, stići zaslužena kazna

 "Očekujemo da će zarad mira i stabilnosti izvršioci ovog gnusnog nedjela biti otkriveni, a nadamo se da će se, ako postoji volje, a imajući u vidu okolnosti u kojima je izvršeno, kao i savremena sredstva koja današnjim organima reda i bezbjednosnim službama stoje na raspolaganju, to što prije desiti.  Na taj način, preduprijedila bi se dalja nagađanja i ispredanja raznih teorija, koja dovode do kopanja novih rovova i zaoštravanja retorike, što nikome na ovim prostorima nikada nije dobro donijelo", poručio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.