Jelena Dokić: Htjela sam da skočim sa 20. sprata!
Jelena Dokić

Jelena Dokić: Htjela sam da skočim sa 20. sprata!

Bivša teniserka Jelena Dokić zatresla je širu javnost nakon objavljivanja šokantnih detalja iz autobiografske knjige "Nesalomiva", u kojoj je najveći dio posvećen fizičkom i mentalnom zlostavljanju od strane njenog oca Damira. Jelena je tek sada otkrila da je čak i pomišljala da skoči sa 20. sprata zbog depresije.

- Živjela sam u Monte Karlu na 20. spratu do 2007. godine. Izašla sam na terasu, stala na ivičnjak i željela sam da skočim - otkrila je Dokićeva,prenosi Republika.

U poslednjem trenutku u pomoć joj je pritekao njen prijatelj. Dokićeva je priznala da je punih 10 godina patila od depresije zbog torture koju je nad njom vršio otac Damir.

- Zlostavljao me od šeste godine. Petnaest godina me zlostavljao fizički, a verbalno više od 20. Nazivao me kurvom, droljom, kravom, to je mnogo boljelo. Izgubiš samopouzdanje, osjećaš se bezvrijedno. Pisala sam o udaranju ispod pojasa, pljuvanju, to se dešavalo svakodnevno, čak i posle pobjeda - dodala je Dokićeva u izjavi za Bild. 

Dokić je 2002. godine bila četvrta na WTA listi. Osvojila je šest turnira u karijeri, igrala polufinale Vimbldona i zaradila oko 4,5 miliona dolara od nagrada. Niko godinama nije znao kroz kakvu torturu prolazi. 

- Dvije godine nisam razgovala sa ocem. On i dalje vjeruje da nije radio ništa loše - dodala je Jelena koja sada radi kao TV analitičar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.