Lokomotiva udarila automobil u Nikšiću
Foto: Rtcg.me

Lokomotiva udarila automobil u Nikšiću

Nikšićanin Miško Vilotijević (25) lakše je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 15 sati dogodila na pružnom prelazu u nikšićkom naselju Kličevo.

Kako saznaje MINA, Vilotijević je vozio Reno Clio podgoričkih registarskih oznaka, kada je na pružnom prelazu, na bulevaru 13. jul, došlo do sudara sa lokomotivom kojom je upravljao Vlatko Popović (50),prenosi RTCG.

Vilotijević je nakon ukazane ljekarske pomoći u nikšićkoj bolnici upućen na kućno liječenje, a na automobilu i lokomotivi pričinjena je materijalna šteta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.