Policija Kosova nudi 10.000 eura za informacije o ubistvu Ivanovića
Oliver Ivanović

Policija Kosova nudi 10.000 eura za informacije o ubistvu Ivanovića

Policija Kosova nudi nagradu od 10.000 eura za informacije koje bi mogle pomoći u rasvjetljavanju slučaja ubistva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda (SDP)", koji je danas upucan na sjeveru Mitrovice.

Policija Kosova je saopštila da je sa svim nadležnim jedinicama uključena u istragu ubistva počinjenog jutros u ulici Sutjeska.

"Policija radi na prikupljanju i analiziranju svih relevantnih dokaza i činjenica kako bi se što prije rasvijetlio ovaj slučaj i pred pravdu priveli počinilac/oci ovog krivičnog djela", saopštila je Policija Kosova.

Radi što hitnije identifikacije počinioca, policija moli za pomoć građana, a za informaciju koja bi mogla doprinijeti istrazi ponudila je i novčanu nagradu. 

"Policija Kosova apeluje na građane da pomognu s informacijama koje bi pomogle hapšenju počinioca/laca i zato nudi nagradu od 10.000 eura za svakog građanina koji može pružiti informacije koje bi dovele do rasvjetljavanja ovog slučaja. Građani koji posjeduju infomacije u vezi ovog slučaja mogu kontaktirati broj telefona 080019999 ili 192, te e-mail adresu [email protected]", saopštila je kosovska policija. 

Pozivi na navedene brojeve su besplatni, a iz policije navode da garantuju anonimnost svih građana koji pruže bilo kakve informacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.