Demokrate DPS-u: Posvađani i podijeljeni se možete ujediniti jedino u Spužu
Foto: Demokrate

DPS pred političkim klizištem

Demokrate DPS-u: Posvađani i podijeljeni se možete ujediniti jedino u Spužu

DPS na svaki način želi da skrene pažnju s unutarpartijskih svađa i samo je pitanje trenutka kada će proraditi političko klizište u njihovim redovima, kazao je kandidat Demokrata za odbornika u SO Berane Martin Kljajić.

Podsjetimo, funkcioner nikšićkog DPS-a Boris Muratović ocijenio je  danas da su poraz u četiri opštine, bojkot parlamenta i san da bi svako od lidera pojedinačno mogao da bude kandidat za predsjednika Crne Gore doveli do konačnog raspada građanske opozicije.

"DPS nastavlja da zabavlja javnost manifestacijom panike koju sami pomen Alekse Bečića izaziva u njihovim redovima. Toliki je nivo opsjednutosti i straha liderom Demokrata da to više ni javno nisu u stanju da prikriju. Vidimo, gospodo iz odlazeće partije, da se pomno prati svaki korak i analizira svaki sastanak Alekse Bečića, ali osim što posmatrate, opterećujete javnost promašenim analizama i nagađanima, nemoćni ste bilo šta učiniti", rekao je Kljajić.

On je poručio da se Odbor DPS-a u Podgorici rasuo na četiri struje.

"Ne zna se ko na koju stranu vuče. Totalni raspad sistema. Tako da je jasno da nećete politički preživjeti zemljotres koji vam slijedi na proljeće. Posvađani i podijeljeni DPS se može ujediniti jedino u Spužu u kojem nekadašnji visoki funkcioneri čekaju šefa nad šefovima, kako bi otpočeo spuški kongres DPS-a. Zato nam je drago što ste nervozni, što ste u panici, što vas se niko ne plaši, što vas napuštaju časni i pošteni ljudi, zaposleni u državnoj upravi i organima lokalne samouprave, koje ste varali i lagali svih ovih godina", saopštio je Kljajić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.