Sumnja se da je Ličinu pokušala da ubije supruga
Ilustracija

Pritvor do 30 dana

Sumnja se da je Ličinu pokušala da ubije supruga

Baltonu Duraju sa Kosova i Sabihi Ličini zbog pokušaja ubistva Baranina Nusreta Ličine, sudija za istragu podgoričkog Višeg suda odredio je pritvor do 30 dana.

Duraj se tereti za ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a Sabiha za ubistvo u pokušaju putem podstrekivanja.

Podsjećamo, Ličina je ranjen u četvrtak naveče kada je u njegovu kuću, u barskom naselju Ilino, upao Duraj i u njegovom pravcu ispalio pet hitaca.

On je tada primljen na hirurškom odjeljenju Opšte bolnice Bar sa tri prostrijelne rane.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan metak je Ličinu  pogodio u predjelu glave, drugi u lijevi lakat a treći u desnu šaku.

CdM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.